Президентът Си Дзинпин заяви във вторник, че Китай ще засили

...
Президентът Си Дзинпин заяви във вторник, че Китай ще засили
Коментари Харесай

Китай ще повиши готовността си за военна битка

Президентът Си Дзинпин съобщи във вторник, че Китай ще ускори готовността си за военна борба и ще усъвършенства способността си да извършва военни задания, защото пандемията от ковид оказва надълбоко въздействие върху националната сигурност, заяви китайската държавна телевизия, съобщи БНР.

Резултатите на Китай в битката с ковид демонстрираха триумфа на военната промяна, уточни той и добави, че въоръжените сили би трябвало да проучат нови способи за образование на фона на пандемията. Си Дзинпин, който ръководи Централната военна комисия на Китай, направи тези мнения по време на пленарно съвещание на делегация на Народноосвободителната войска и Народната въоръжена полиция в коридорите на течащата годишната сесия на китайския парламент.

Народноосвободителната войска ще " ускори готовността за военни борби ", акцентира той. Коментарите на Си Дзинпин идват след усилване на напрежението сред Пекин и Вашингтон напоследък, защото Китай одобри законодателство, целящо ограничение на автономията на Хонконг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР