Президентът Румен Радев заяви, чена Европейски парламент относно България ясно

...
Президентът Румен Радев заяви, чена Европейски парламент относно България ясно
Коментари Харесай

Радев: Зад красиви лозунги се вихри корумпирана власт - това показа резолюцията на Европейския парламент

Президентът Румен Радев съобщи, чена Европейски парламент по отношение на България ясно е посочила несъстоятелността на изказванията на ръководещите за това, че са лицето на България:
" Аз мисля, че тази резолюция развенча пропагандната изразителност на ръководещите, сподели ясно, че в действителност зад красивия девиз за европейско развиване на България се вихри едно морално провалено ръководство, вихри се корупция. Вихри се ръководство, което подкопава устоите на правовата страна и стопира на процедура нашето развиване ", съобщи БНР.
 Отново неодобряваха президентското несъгласие: Промените в Изборния кодекс са признати Отново неодобряваха президентското несъгласие: Промените в Изборния кодекс са признати
Ветото на президента Румен Радев върху смесеното гласоподаване с бюлетини и с машини на идния парламентарен избор падна след близо 3 ча...
Държавният глава направи коментара във Варна, където изнесе лекция пред студенти от Икономическия университет, отдадена на провокациите пред младежите.
Радев беше посрещнат от група хора, скандиращи " Оставка ", а след лекцията - от симпатизанти, които го приветстваха.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР