Президентът Румен Радев удостои с държавни отличия огнеборци, участвали в

...
Президентът Румен Радев удостои с държавни отличия огнеборци, участвали в
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев удостои с държавни отличия огнеборци

Президентът Румен Радев удостои с държавни оценки огнеборци, взели участие в потушаването на горските пожари предишното лято в България и Република Северна Македония.

Медали за заслуга при битката с огнените бедствия получиха Юлиян Петров, Димитър Бришимов, Светослав Георгиев, Давид Гълъбов, Димитър Георгиев, Ангел Величков и Димитър Златков.

Президентът Румен Радев чака от страната да направи нужното специалността на огнеборците да се употребява с още по-голямо внимание, а те да разполагат с нужното съоръжение.

" Вашият висок професионализъм, храброст, мъжество, безрезервност бяха главните фактори, които разрешиха да се решат тежки задания в една доста комплицирана конюнктура ".

Орден за гражданска заслуга получи комисар Георги Пармаков - шеф на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Благоевград.

" Нашата специалност извършва извънредно сложни и виновни задания. Ежедневно сме изправени пред компликации, провокации и вземането на комплицирани решения. С възприятие на изпълнен дълг стоя до вас и ви убеждавам, че и за в бъдеще ще продължим да изпълняваме служебните си отговорности с нужния професионализъм, отговорност и геройство. Служа на Република България! "  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР