Президентът Румен Радев ще извърши полет на Рафал на 6

...
Президентът Румен Радев ще извърши полет на Рафал на 6
Коментари Харесай

Румен Радев с пулс и кръвно като на космонавт! Изнесоха официални данни за здравето на българския президент

Президентът Румен Радев ще извърши полет на " Рафал " на 6 декември 2017 година по време на формалното си посещаване във Франция по покана на Еманюел Макрон. За задачата президентът към този момент е минал на авиолекарска комисия във ВМА.

Румен Радев е посочил идеални физически параметри, които са изненадали даже комисията. Кръвното на българския президент е с съвършените индикатори 120/80, а пулсът му е 47, заяви източник от ВМА, където се съхранява здравното досие на топпилота.

Изненадващият пулс 47 на Радев значи мощно сърце, което е всекидневно при колоездачи и маратонци - те имат невисок пулс и по тази причина понасят огромни физически натоварвания, оповестява " Епицентър ".

„ Рафал “ е многоцелеви изтребител от последното потомство на френския самолетостроителен тръст " Дасо ".

Това ще бъде първи полет на Радев на " Рафал ".

Поканата за авиоизпълнението пристигнала персонално от президента Макрон.

Припомняме, чe през юни т.г. президентът Румен Радев извърши полет на изтребител F-15С по покана на командващия Военновъздушните сили на Съединени американски щати в Европа и Африка и пълководец на Съюзното командване на НАТО военачалник Тод Уолтърс и на посланика на Съединени американски щати в България Ерик Рубин. Държавният глава бе специфичен посетител на българско-американската летателна подготовка „ Тракийски орел 2017 “.

Румен Радев е първият и единствен към този момент български водач, който е съумял да направи с МиГ-29 фамозната фигура от висшия пилотаж „ кобрата на Пугачов”. Наименованието идва от нападателната изправена поза, която хищната змия заема секунди преди да нападна и да нападне жертвата си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР