Тимът от измир пое към Суперлигата с 1:1 Гьозтепе на

...
Тимът от измир пое към Суперлигата с 1:1 Гьозтепе на
Коментари Харесай

Гьозтепе на Мъри с рекорд в Турция

Тимът от измир пое към Суперлигата с 1:1
Гьозтепе на Станимир Стоилов пое към турския хайлайф, завършвайки сезона с тъждество 1:1 против Бодрум. Тимът на родния експерт затваря сполучливата акция с връх, откакто клуба от Измир инкасира едвам 20 попадения, което до момента не се бе случвало в историята. 

 Първи в крайното класиране е Еюпспор на Арда Туран със 75 точки, който на два пъти бе победен от Гьозтепе. Интересното е, че и двата отбора получават шампионска купа, защото такова е правилото в турския футбол за тимовете, спечелили директна промоция.

В 22-ата минута гостите получиха дузпа. Кенан Йозер навлезе в наказателното поле, а Антони Денис опита шпагат, само че с единия си крайник закачи нападателя, който се свлече на земята. Потърпевшият застана зад топката и вкара за 0:1. 

Изравнителното попадение за домакините пристигна едвам в 89-ата минута, когато рисков удар на Ялчън Каян от границата на наказателното поле рикошира в бранител на гостите и излезе в корнер. След неговото осъществяване капитанът Атънч Нукан, за който това най-вероятно е финален мач за " жълто-червените ", засече топката във вратата за 1:1. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР