Президентът Румен Радев провежда консултации с парламентарната група на БСП

...
Президентът Румен Радев провежда консултации с парламентарната група на БСП
Коментари Харесай

Консултациите при президента: Радев се среща с БСП

Президентът Румен Радев организира съвещания с парламентарната група на Българска социалистическа партия преди връчването на първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

На срещата участваха Корнелия Нинова, Георги Свиленски, Атанас Зафиров и Ирена Анастасова.

„ Текат договаряния сред ръководещата коалиция и съвещания. Вие сте в съпротива, само че 49-ото Народно заседание е натоварено с лъчение на държавно управление. Кака оценявате остатъчния политически запас на Народното събрание да излъчи кабинет, който да реши проблемите? Ако се стигне до третия мандат, каква е вашата позиция? “, сподели президентът Радев.

Продължават диалозите с партиите преди връчване на изследователски мандат

„ Тя е ясна и безапелационна. Времето е потвърди – това държавно управление и болшинство са нездравословни за страна. Агонията може да се приключи с предварителни избори. Това държавно управление съобщи очакванията на хората за промени. Вместо да се борят против мафията и задкулисието - те ги изпраха. Шенген по въздух и вода е унизително за България и ни отдалечава от европейската ни същина. Еврозоната се отдалечава. Инфлацията не е понижена. Това са техните цели, които не са придвижени. 9 месеца разпределяха постова “, сподели Корнелия Нинова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР