Президентът Румен Радев обяви, че излиза от карантина и веднага

...
Президентът Румен Радев обяви, че излиза от карантина и веднага
Коментари Харесай

Президентът излезе от карантина и събра шефовете на службите

Президентът Румен Радев разгласи, че излиза от карантина и незабавно по-късно събра шефовете на специфичните служби.

Предприемането на своевременни ограничения за съответна отбрана на правата на българските жители зад граница, когато те са обект на офанзиви единствено поради националното си съзнание, разиска президентът Румен Радев на среща на „ Дондуков “ 2 с ръководителите на службите за сигурност, заяви президентският прессекретариат. В срещата е участвал и вицепрезидентът Илияна Йотова. Този път на срещата очевидно са титулярите на службите, за разлика от срещата през лятото на м.г., когато множеството от тях бяха изпратили заместници.

Поводът за сегашната среща станало получено в президентската институция писмо от Културния център „ Иван Михайлов “ - Битоля, както и сигнали на наши сънародници от Република Северна Македония, за зачестили прояви на накърняване на техните права единствено заради събитието, че се самоопределят като  етнически българи, прибавят от Дондуков 2.

Преди това от преслужбата на президента бе оповестено, че с изтичането на периода на наложената от РЗИ-София карантина и изработен тест за ковид, който е с негативен резултат, от през днешния ден президентът Румен Радев възобновява работните срещи в своята стратегия. На 17 февруари позитивен тест за ковид даде неговата брачна половинка Десислава Радева.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР