Президентът Румен Радев няма да провежда срещи с Продължаваме промяната

...
Президентът Румен Радев няма да провежда срещи с Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Румен Радев вече не иска консултации с ПП и БСП

Президентът Румен Радев няма да организира срещи с " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия, откакто те отхвърлиха да се явят на консултациите, планувани от него в понеделник.

Вместо това Радев непосредствено ще пристъпи към връчване на изследователски мандат на Политическа партия като най-голяма парламентарна група. Кога ще стане това - към момента не е ясно.

Ясно е обаче, че Радев отхвърля да одобри настояването на партията за отсрочено осъществяване на консултациите и ще върви по своя незабавен график. През това време Политическа партия ще би трябвало също толкоз незабавно да откри дали може да притегли още най-малко 6 гласа за парламентарно болшинство, или ще би трябвало да върне мандата без реализирането му.

" С днешната ми среща с " Възраждане " цикълът на съвещания завърши. Предстои връчване на мандат на първата политическа мощ ", сподели Радев пред медиите, без да дава отговор на спомагателни въпроси по тематиката.

Костадин Костадинов от " Възраждане " също изрази удовлетворение от " изключителната експедитивност ", с която президентът реши да работи след разпадането на ръководството.

" Основният и най-бърз метод да се излезе от рецесията са предварителните избори. Оценявате обстановката съществено и не пилеете време. Има разломни каньони сред нас и останалите партии. Колкото по-скоро има избори, толкоз по-добре ", сподели Костадинов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР