Президентът Румен Радев най-вероятно ще връчи втория мандат на ПП-ДБ

...
Президентът Румен Радев най-вероятно ще връчи втория мандат на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Радев връчва втория мандат чак на 2 юни?

Президентът Румен Радев най-вероятно ще връчи втория мандат на ПП-ДБ на символичната дата 2 юни, в деня на Христо Ботев и починалите за свободата, твърди .

Така президентът ще насочи патриотично обръщение, че изконно идеята на властта би трябвало да подценява партийните пристрастености и задкулисието и да служи на народа.

Вторият късмет на обединените сили ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще бъде даден със забавяне поради чутовния скандал, който отекна и зад граница, провокиран от Радостин Василев със записа от Националния съвет на Промяната. При връщането на първия мандат от ГЕРБ-СДС и към този момент ясното желание за ротационен кабинет, президентът увери, че оптимално бързо ще връчи втория мандат. Той го направи при връщането на досието от Мария Габриел, само че след „ бомбата ” на Радостин Василев, президентът ще изчака да се уталожат пристрастеностите.

Заради сериозния трус в страната и удара върху имиджа и на „ Промяната ”, и на Демократична България след разкритията на Василев, гласуването на ротационния кабинет при всички случаи е по-добре да се забави, до момента в който спадне напрежението, разясниха депутати.

Час след конференцията на Василев, Кирил Петков увери, че и след записите, обстановката с кабинета не се трансформира. " Остава това, което ние сме декларирали - ясната поддръжка за ротационния кабинет, който остава в целия период. Вярваме, че след този сложен миг, това е единственото допустимо решение, увери Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР