Президентът Румен Радев говори неистина като твърди, че му прехвърлям

...
Президентът Румен Радев говори неистина като твърди, че му прехвърлям
Коментари Харесай

Борисов: Радев говори неистини и агитира в изборния ден

Президентът Румен Радев приказва лъжа като твърди, че му трансферирам отговорността за избора на Иван Гешев за основен прокурор.

Този коментар направи министър председателят Бойко Борисов, откакто гласоподава в 78-о учебно заведение Банкя.

От 24-ма членове на Висш съдебен съвет парламентарната квота е единадесет или илевън, в случай че по този начин ще ме разбере по-добре. От тях единствено трима са кандидатури на ГЕРБ, а петима са на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, партиите, които поддържаха Радев, сподели още Борисов.

Борисов: Радев приказва лъжи и пропагандира в изборния ден (Видео)
Според премиера президентът нарушава изборния кодекс и прави директна пропаганда като в изборни ден е приказвал по негов адрес.

По-рано през днешния ден президентът Румен Радев съобщи по отношение на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор, че " няма работи под напън, от която и да е страна. "

ГЕРБ ще предложи нова смяна в процедурите за избор на основен прокурор. Ще бъде махната опцията министърът на правораздаването да издига собствен претендент за поста, сподели още Борисов. За него тя била лицемерна и ГЕРБ нямало в никакъв случай да повдигнат собствен човек за основен прокурор.

Гласувах за тези, които вършат околовръстното шосе от Младост до Тракия, които направиха Южната дъга, Западната, които взеха решение рецесията с боклука и вършат паркове и булеварди, сподели още Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР