Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че най-далновидните руски мишки

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че най-далновидните руски мишки
Коментари Харесай

Зеленски: Най-далновидните руски мишки вече мигрират от Крим

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че " най-далновидните съветски мишки към този момент започнаха да мигрират от Крим “, предава " Украинская истина “, представена от " Фокус ".

" Ще стигнем до същия резултат и с други дейни дейности: в героичната борба за Донбас, която неизбежно ще бъде доминирана от украинското знаме. В по-нататъшната борба на юг, която ще бъде възобновяване на естествения украински живот в Приазовието. Във връщането на нашия Крим, откъдето към този момент стартира миграцията на най-далновидните мишки от държавата-терорист “, съобщи президентът в послание към нацията.

" Нашата убеденост в успеха на Украйна, нашата визия за свободно бъдеще на нашата страна, украинският подвиг, който удиви света - всичко това се роди тъкмо там, в градовете-герои на украинския север, украинския изток, украинския юг “, добави той.

По-специално Зеленски напомни, че на 21 март се отбелязва годишнината от първите победоносни борби на ВСУ в спора - на този ден предходната година приключи борбата за Мошчун в региона на Киев.

Освен това Зеленски съобщи, че по време на срещата щабът е разискал доставката на муниции и помощта на сътрудниците: " Очакваме увеличение на доставките навръх това, от което се нуждаем сега “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР