Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова президента на Руската федерация

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова президента на Руската федерация
Коментари Харесай

Зеленски към Путин: Преговаряй с мен. От какво се страхуваш?

Президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани президента на Руската федерация да седне на масата за договаряния с него, оповестява УНИАН.

Зеленски се обърна към Путин по време на конференция:

"Какво искаш от нас? Напусни земята ни. Ако не искаш да си тръгнеш, седни на масата за договаряния с мен. Аз съм свободен. Само че не на 30 метра като с Макрон и Шолц. Аз съм комшия. Не ухапвам. Аз съм естествен мъж, седни с мен, поговори. От какво се страхуваш? Ние никого не заплашваме, ние не сме терористи. Не обираме банки. И не атакуваме непознати земи ", сподели той в обръщението си.

По-рано през днешния ден, във видеопослание до нацията, президентът на Украйна даде оптимистична оценка за хода на войната и прикани украинците да продължат съпротивата.

Зеленски разкритикува и нерешителността на НАТО да затвори небето над Украйна.

"Ако не можете да пандизите небето в този момент, то ни кажете по кое време. Кажете ни какво количество хора би трябвало да загинат, какъв брой крайници, ръце и глави би трябвало да излетят, с цел да стигнат до вас? Кажете ми какъв брой, ще отида да преброя и ще изчакам този миг ", сподели президентът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР