Президентът на Украйна Володимир Зеленски изненадващо се появи днес на

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски изненадващо се появи днес на
Коментари Харесай

Зеленски посети изненадващо освободения Изюм

Президентът на Украйна Володимир Зеленски изненадващо се появи през днешния ден на формалната гала по издигането на украинското знаме в град Изюм. Градът бе освободен преди дни от украинската армия, руснаците избягаха, оставяйки танкове, БТР-и и боеприпаси.

" В тържествата участваха президентът на Украйна Володимир Зеленски, заместник-министърът на защитата Анна Маляр, представители на въоръжените сили на Украйна и други сили за сигурност, които преди няколко дни освободиха града от съветските окупатори “, се споделя в известието на Сичеславската въздушнодесантна бригада във Facebook. В формалния си профил в Телеграм Зеленски качи фотоси от събитието, съпроводени с коментар " Синьо-жълтото ни знаме към този момент се вее в освободения Изюм. И по този начин ще бъде във всеки украински град и село. Вървим единствено в една посока - напред и към победа ".

Присъстващите уважиха паметта на починалите бранители с минута безмълвие, след което президентът благодари на бойците за освободените украински земи и на тържествена гала издигна украинското знаме над Общинския съвет.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР