Президентът на Украйна Владимир Зеленски разкри подробности от стратегията на

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски разкри подробности от стратегията на
Коментари Харесай

Зеленски разкри стратегията за връщане на Донбас и Крим

Президентът на Украйна Владимир Зеленски разкри детайлности от тактиката на Киев за реинтеграция на Донбас и Крим . Той направи това по време на форума RE:THINK. Invest in Ukraine в Мариупол, осведоми " Интерфакс-Украйна ".

По думите му тази тактика би трябвало да включва четири съществени детайла. Първият от тях - бистрота и гласност . Зеленски разясни, че властта освен би трябвало да се регистрира пред обществото за дейностите си, само че и да взема решение проблеми с иницииране на огромен народен разговор. Вторият детайл , по думите му, е систематична осведомителна политика , която включа възпитаване на читателите и феновете от медиите за повишение на медийната им просветеност.

Друг детайл от тактиката за реинтеграция на районите е натурализъм . Според Зеленски украинците би трябвало да са наясно, че няма да е допустимо да се върне Крим елементарно и бързо с военни средства. Освен това значимо е да се разбере, че " на следващия ден на окупираната територия на Донбас всички хора няма да стартират да приказват на украински език " . Зеленски счита, че украинците не би трябвало да подхранват никакви илюзии за това.

Четвъртият детайл от тактиката на Зеленски е способността на страна да я ползва на процедура.

По-рано украинският президент съобщи, че безвредната реинтеграция би трябвало да е последният от три стадия за преустановяване на войната в Донбас . Първият стадий - преустановяване на спора, а вторият - помирение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР