Президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати официално писмо до българския

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати официално писмо до българския
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА с официално писмо и подкрепа към Борислав Михайлов

Президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати публично писмо до българския си сътрудник Борислав Михайлов, в което показва задоволството си от опцията двамата още веднъж да работят дружно за положителното на играта. Чеферин също по този начин декларира поддръжката на европейската централа към БФС в настоящите процеси в българския футбол.

Ето и цялостния текст на обръщението:

„ Скъпи господин Президент, скъпи Боби

За мен беше същинско наслаждение да Ви видя още веднъж, въпреки и единствено онлайн, в скорошната среща на УЕФА за президенти и изпълнителни шефове.

Както знаете като дълготраен член на Изпълнителния комитет, за УЕФА е извънредно значимо европейският футбол да работи дружно, а 55-те асоциации да приказват в един глас, когато става въпрос за грижите за футбола на нашия континент.

Сигурен съм, че въз основа на богатия Ви опит, ще се справите с провокациите пред вас и разрешаването им в полза на българския футбол при цялостно ценене на полезностите и наредбите на УЕФА.

УЕФА е построена върху мощен и явен набор от устави. Въпреки че е значима и водеща асоциация - основана от националните федерации за националните федерации - тези устави акцентират и приканват за самостоятелност и демократични дейности за всеки наш член. От значително значение е подхванатите за напред стъпки да работят за високите стандартите на футбола в България и при съблюдаване на правилата на положително ръководство и всички използвани национални закони.

Искам да подчертая, че една от основните полезности на УЕФА е отбраната на независимостта на националните асоциации в цяла Европа, по тази причина и сме на Ваше разположение за всякаква спомагателна помощ или насоки, които могат да ви бъдат нужни.

Искрено Ваш,

Александър Чеферин “

 Александър Чеферин
източник: bfunion.bg

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР