Президентът на Световната атлетика Себсатиан Коу е положително настроен и

...
Президентът на Световната атлетика Себсатиан Коу е положително настроен и
Коментари Харесай

Себастиан Коу смята, че Игрите в Токио ще се проведат през 2021 г.

Президентът на Световната атлетика Себсатиан Коу е позитивно надъхан и убеден, че отсрочените Олимпийски и Параолимпийски игри в Токио ще се проведат следващата година при " разнообразни условия " поради пандемията от COVID-19.

Британецът посети Токио през октомври, с цел да инспектира Олимпийския стадион, на който ще се проведат атлетическите надпревари.

" Игрите ще продължат ", сподели Коу, повторен олимпийски първенец на 1500 метра, в онлайн изявление за японски медии. " При разнообразни условия, при стресови условия, само че мисля, че Игрите ще продължат напред. "

Коу изрази желанието си да види места, цялостни с разчувствани почитатели, само че призна, че обстановката може да се промени при започване на Игрите, които бяха отсрочени през март заради световната здравна рецесия.

" Ясно е, че никой не избира да има събития без хора ", сподели 64-годишният британец. " Аз персонално се надявам и към момента имам вяра, че има положителни шансове да има фенове на стадионите, само че тези условия могат да се трансформират. Но мисля, че тук просто би трябвало да бъдем адаптивни. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР