Президентът на Славия Венци Стефанов направи интересен коментар по адрес

...
Президентът на Славия Венци Стефанов направи интересен коментар по адрес
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Трудно се говори с Краля Слънце

Президентът на Славия Венци Стефанов направи забавен коментар по адрес на един от притежателите на Лудогорец и член на Изпълкома към Българския футболен съюз Кирил Домусчиев. Босът на „ белите “ съобщи, че не е разговарял с сътрудника си отдавна насам, като добави, че не го е видял на последното съвещание на изпълнителния орган на футболната ни централа. След триумфа на най-стария столичен отбор над Витоша Бистрица с 4:0, в типичния си жанр Стефанов съобщи, че мъчно се беседва с Краля Слънце.

Стефанов засегна и наболялата в последно време тематика със съдийството, като отсече, че един човек ги нападна.

„ Поздравявам момчетата, играха мъжки. Искам и да поздравя и няколко ибрика, които сума време говореха за черно тото, по какъв начин сме щели да паднем от Витоша. Апелирам и към вас, спортните публицисти, които мисля, че малко повече разбирате от футбол от някои недотам възпитани хора. Виждате млад тим, на вратата 17-годишен, 18-годишни, борим се, уверен съм, че пътят е верен, ще следваме нашата идея да постановяваме наши момчета. Убеден съм, че с всеки мач ще играем по-добре. Има такива спадове. Виждате, Черно може бе решителен първоначално, бе отпред в този момент и при тях спад. И те ли играят черно тото. Искам да поздравя и съдиите. Млади момчета, само че свиреха всичко, което виждаха. Предполагам, че в случай че съдиите не се нападат, нашия футбол ще е по-добре “, стартира Венци Стефанов.

„ Един ги нападна. Вчера видяхте ли ЦСКА какво ги вършиха. Защо си заравяте главите като щраусите, а задниците ви голи от горната страна. Кажете си истината, за какво мълчите? Толкова ли е ужасно да кажеш това, което виждаш? Тогава нещата ще са разнообразни “, добави босът на „ белите “.

„ От чия страна бяха свадите? Първо би трябвало в клубовете да има образование към състезателите. Да не се разправят със съдиите, а да играят. Случва се, всичко е въпрос на образование и нрав “.

„ Нито Боби Михайлов, нито Петър Петров могат да решат казуса със съдиите. Те се нападат самостоятелно. Щом стигнахме и депутати да се нападат, не виждате ли защо става въпрос. Боби Михайлов ли е на терена. По силата на тази логичност, всеки арбитър, който свири мач на Лудогорец против някой съперник, или на ЦСКА против някой съперник, би трябвало да се изкара от съдийството и да бъде осъден. Свирят против ЦСКА, свирят против нас и против всеки тим, който дръзне да направи нещо. Трябва да има един тим, който да бъде толериран. Утре ще видите и против Септември “, продължи Стефанов.

„ Зависи до какъв брой са справедливи недоволствата. И съдията е човек, може да сбърка, само че зависи дали е сбъркал преднамерено, тъй че да обърне мача, дали свири в полза на единия тим и в ущърб на другия, това е значимо. Всеки ще има мотив да е неудовлетворен. Аз за тези години съм имал несъмнено 200-300 мотива. Това не значи, че би трябвало да ги бесим по дърветата. Ако никой не нападна съдиите, те ще свирят, колкото могат “.

„ Аз с Кирил Домусчиев не съм приказвал отдавна и не съм го виждал. На последния Изпълком не го видях. Трудно се приказва с Краля Слънце, би трябвало да имаш задоволително капацитет, аз очевидно го нямам “, съобщи Стефанов по адрес на един притежателите на Лудогорец.

„ Аз в случай че не се неистина успехите ни са три следващи. Загорчич първи бе доста добър футболист. Всичко му е пределно ясно. Нашата родна реалност му е позната. Аз виждам, че той работи, проблемите, може би са, че много от играчите не водиха пълноценна подготовка. Младите, които бяха на Европейско им дадохме отмора, по-късно се включиха, други взехме по средата на подготовката или в края. Докато се окомплектова един тим и заиграе, както желае съдията, изисква време. Така мисля аз “, приключи Стефанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР