Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар пред Sportal.bg относно

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар пред Sportal.bg относно
Коментари Харесай

И ветераните на Славия зарадваха Венци, той: Злите езици са против нас, затова не им връзва

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар пред Sportal.bg по отношение на снощния триумф на " белите " над ЦСКА 1948 в Бистрица. " Какво да ви кажа - победа. Играхме, спечелихме. Естествено, че играем почтено. Славия постоянно играе почтено. Никакви сметки не вършим, излизаме да бием и каквото сабя покаже. Сметките и схемите са в главите единствено на злите езици. Само те се пробват да ни очернят и са срещу нас, само че и по тази причина не им връзва ", сподели босът на " белите ". 

Освен от първия тим, предприемачът беше весел и от ветераните на клуба. По-рано денем край Сандански ветераните на " белите " победиха с 2:1 тима на Левуново. Точни за столичани бяха Янко Сандански и админът Светослав Костадинов, който е младеж на клуба. Силно за славистите се показа и някогашният нападател Мартин Кушев. 
 Славия тресна безплоден ЦСКА 1948, разчита на Левски за топ 6 Славия тресна безплоден ЦСКА 1948, разчита на Левски за топ 6
В състава на " белите " бяха още някогашни звезди като Радостин Станев, Георги Бачев, Иво Тренчев и други За Левуново се разписа Николай Вълков. След дуела домакините дадоха обилен прием в ресторант “Рибарника ”, проведен от Иван и Румен Пешов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР