Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване във връзка

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване във връзка
Коментари Харесай

Венци Стефанов за съдиите: Копърфийлд не може да им помогне

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи забавно изявление по отношение на българското футболно съдийство. Босът на " белите " съобщи за следващ път, че счита, че тимът на Златомир Загорчич е бил ощетен от реферите против ЦСКА - София и Арда (Кърджали).

" Славия е било до оценка " доста добър ". Да, на почитателите им се желае, само че не става ей по този начин с магическа пръчка. Копърфийлд не може да им помогне, би трябвало доста бачкане. Те си знаят кой тим имам предвид поради изписаните неща по автобуса на Славия. Това е огромна задявка. Кой каквото търси, ще си го откри. Чувстваме се ощетени против ЦСКА и Арда ", съобщи Стефанов пред Българска национална телевизия. " Нека Кашай се държи малко по-земно. На помощника му Георги Ринг споделих същите неща на мача с ЦСКА 1948. А той ми отвърна: " Дайте ни доказателства и ще отидем в полицията ". Викам му: " Човече, какво приказваш? На земята ли си, не си ли на земята? ". 28 години, в случай че всякога съм звънял в Шесто районно, нямаше да остане нито един арбитър. Има си метод - откакто не става и бърка непрекъснато, няма работа в съдийството ", продължи шефът на най-стария столичен клуб.

" Ей тези съдии - шматки, дето се чудят на кого да угодят, питат ВАР. А във ВАР като са поставили подвластни, и те им споделят " не, не, недей ", и какво става? Ама това слънце грее, но не топли бе, Кашай! Преди имаше доста по-справедливо съдийство. Като си арбитър, ти си оторизиран да отсъждаш заслужено! За какво са ти тези шматароци вътре у ВАР? Стоят и викат: " Не, не, отсъди това, а не това ", добави Венцеслав Стефанов.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР