Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изявленито на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изявленито на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Царят е гол! Няма да мълча! Защо СК не отговаря на въпроси ми?

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg изявленито на Съдийската комисия, пристигнало по-рано денем. Босът на " белите " показа, че е гледал запис на снощния мач сред тима на Александър Тарханов и ЦСКА-София и продължава да има искания по отношение на съдийството на Никола Попов.

" Добре е Съдийската комисия да си направи рекапитулация. Внимателно гледах повторенията – има дузпа за Славия, има ръка в наказателното поле, има нарушаване преди гола, има други нарушавания, които основният арбитър Попов икономисва на ЦСКА.

И отново запитвам за какво той свири на ЦСКА два следващи кръга? Това да ми обяснят от комисията. Защо не споделят за какво? Аз ли да изисквам към тях или те към мен?! Това е тв приемник без тон. Те споделят, че ще сезират Етичната комисия, а аз кого да сезирам за съдията? Арменският поп ли? Затваря се един циничен кръг. Този арбитър ни ощети против ЦСКА, против Черно море, против Лудогорец. Някой би трябвало да каже, че царят е гол.

Аз не мълча и няма да мълча! Затова питах нощес публицистите за момченцето Бербатов. Той купил ли е една топка за школата на Пирин (Благоевград), където е ритал като дребен? Купил ли е една топка на ЦСКА, откъдето потегли към огромния футбол? Има ли той естествени връзки с хората?

Ето това запитвам. А те ме питат за отопление и за какво играем толкоз рано през годината! Седнали за маркетинг да ми приказват и че не съм имал право да запитвам, единствено публицистите задавали въпросите, събеседниците нямали право. Чакайте бе, да не съм на разпит в Министерство на вътрешните работи! Защо да не мога да ви попитам и аз? Кой си дава 27 години парите на стадион " Славия "?! Бербатов споделя, че не пущам кокала. Ела гризни ти кокала, да видиш по какъв начин е! Издържай ти клуб 27 години ", сподели Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР