Националният селекционер Илиан Илиев говори преди приятелските мачове с Румъния

...
Националният селекционер Илиан Илиев говори преди приятелските мачове с Румъния
Коментари Харесай

Националният селекционер: В бъдеще ще преценим на кои футболисти можем да разчитаме

Националният селекционер Илиан Илиев приказва преди другарските мачове с Румъния и Словения. Те са част от подготовката за Лигата на нациите. Специалистът повика група от 28 футболисти, само че седем от тях отпадната след това, като това бе акцент и на конференцията му..

" Никога националният тим не е бил разграден двор откъм организация. Не може всеки ден да опровергаваме информации. Във всеки един миг обстановката е под надзор. За Петко Христов получихме позвъняване от него и медицинския щаб, че има физически проблеми и е по-добре да го съхраним - съгласихме се. Лукас също пропуща мача. Дойде казусът с футболистите на Лудогорец - някои са контузени, а други, няма да дойдат, тъй като стартират рано подготовка. За нас това е разочароващо, тъй като желаеме да изградим друго лице на националния тим. Знаем, че Недялков има проблем. Всеки преценя за себе си, а ние ще преценяме на кой да разчитаме. Получихме отчет от медицинския екип и за Илия Груев ", показа по тематиката Илиев.

" Разочаровани сме от това, че клубове не пускат играчите си, тъй като разчитаме на тях. И ние в Черно море имаме национали. Не мисля, че е проблем за 4-5 дни. За в бъдеще ще преценяме на кой ще разчитаме. Светльо Ковачев също има проблеми с глезена и са му предложили отмора. Това са обстоятелствата. Тези два мача за някои са контроли, само че за други са подготовка за европейското. Тези хора, които пристигнаха, ще пазят фланелката с чест и достолепие ", добави той.

" С Азербайджан имахме положителни и не толкоз положителни интервали. Искаме да се усили самочувствието и контрола на топката. Да играем по-агресивно в отбрана и да стоим по-далеч от нашата врата.

Дай Боже да няма други травми и да викаме други хора. Пожелавам на Антов да влезе в серия “А ” и да изиграе мача със Словения.

Надяваме се да не ни изненадат. Футболистите знаят, че отиваме на положителни мачове, тимовете се готвят за европейското. Няма да имаме проблем с мотивацията. Може да имаме проблем с други неща на терена, само че не и с мотивацията.

Сметнахме, че е добър вид да водим националния тим и да продължим с Черно море. Засега се справяма почти - на клубно равнище и в националния тим. Веско Бранимиров поема нещата и няма проблем. Видяхте, че Черно море се оправи като в първия полусезон. Единствено ще е тежко, тъй като влизаме от лагер в лагер без отмора, само че няма пробле ", сподели още селекционерът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР