Президентът на шампиона и носител на Купата на България по

...
Президентът на шампиона и носител на Купата на България по
Коментари Харесай

Ще остане ли Джулио Саби в Хебър и кои от сегашните волейболисти ще останат в клуба?

Президентът на първенеца и притежател на Купата на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) Александър Иванов гостува през днешния ден в следващото издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“На 100% нещата не са сигурни за всички, за които се приказва, че са на 100%, само че можем да кажем, че на 100% има прогрес. Имаме диалози, имаме договорености, само че истината е, че ни би трябвало още малко да заключим прехвърлянията. Имаме разновидности и за чужденци, аз не го укривам, не съм го криел и пред нашите състезатели, че моята работа е да диря, да преглеждам, да договарям и да беседвам. Не съм спирал през последните няколко месеца да споделям със състезатели на всички постове - български и задгранични, тъй като е значимо да забележим какви благоприятни условия съществуват пред нас, да седнем да ги сметнем и да преценим кое ще е най-хубавото за клуба за идната година ”, съобщи Александър Иванов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.
 Не е ли прекомерно “стар ” тимът на Хебър? Не е ли прекомерно “стар ” тимът на Хебър?
“В моята глава през последните няколко седмици от ден на ден се избистря тази идея, само че както с чужденците, по този начин и с българите водим диалози. Има момчета в тима, които ние желаеме да останем, с които още не сме говорили. Истината е, че в този момент е доста внимателно, бъдейки в плейофите. Предстоят ни диалози с още няколко момчета в идните дни, само че имаме някаква изясненост с кои момчета желаеме да продължим, само че диалозите са с всички, в това число и с тези, с които няма да ги споразумеем, предстоят. Така че, в идващите седмици с изключение на на игралното поле, ще забележим нещата и в административно равнище, тъй като тези неща са значими - да си ги кажем и да се разберем. Винаги сме били открити. Тошко Алексиев и Теодор Салпаров са двама от хората, с които още не сме разговаряли и диалозите предстоят ”, добави президентът на Хебър.
 Какви цели си слага Хебър за идващия сезон? Какви цели си слага Хебър за идващия сезон?
“Няма да злоупотребявам ненужно, в действителност търсим състезатели на всички позиции, тъй като желаеме да забележим дали съществуват варианти, които да ни подобрят. Процесът по правене на една селекция е доста динамичен - проектът, който сме имали хипотетично преди месец, в този момент е радикално друг, тъй като нещата се трансформират. Ще се опитаме да запазим нещата към тима спокойни, тъй като имаме 2-3 седмици, които са извънредно значими за тима и се надявам нещата, които сме си сложили като цели, да ги изпълним ”, безапелационен е Александър Иванов.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР