Президентът на шампиона и носител на Купата на България по

...
Президентът на шампиона и носител на Купата на България по
Коментари Харесай

Александър Иванов пред Block Out: Ето защо “Непобедимите” от Хебър, допуснаха толкова загуби?

Президентът на първенеца и притежател на Купата на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) Александър Иванов гостува през днешния ден в следващото издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Много наивно би било да чакаме да реализираме също единствено победи през този сезон. Постигнатото през предишния сезон бе неповторимо като резултати и като преживяване, за нас и за почитателите на тима. Наистина доста наивно е да се счита, че това може да продължава дълго време. Нямаше по какъв начин да няма конкуренция и от други клубове. Очаквахме някакъв спад в резултатите. Лично аз се надявах да не е толкоз рано, тъй като още в първия ни мач против Левски допуснахме загуба. Но това е част от нещата, част от играта, част от спорта. Истината е, че го приехме относително обикновено. В същото време не ни повлия доста добре. Може би изпаднахме в някаква дупка, изключително хората, които бяхме привикнали с всички тези победи. Имаше моменти на неустановеност и в нашите почитатели ”, съобщи Александър Иванов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.
 Ще се промени ли тактиката на Хебър за идващия сезон, в случай че отборът не завоюва купата? Ще се промени ли тактиката на Хебър за идващия сезон, в случай че отборът не завоюва купата?
" Но пък като погледнем от страни ние си постигнахме всички цели сложени до в този момент. Влязохме в групите на Шампионската лига, спечелихме Суперкупата изрично и спечелихме Купата на страната по един впечатляващ метод, тъй като се получи един страховит мач на финала ”, добави президентът на ВК Хебър.
 Хебър с сполучливо начало против Берое в 1/4-финал №1 Хебър с сполучливо начало против Берое в 1/4-финал №1
Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР