Президентът на Сепси и бивш футболист - Атила Хаднаджи, се

...
Президентът на Сепси и бивш футболист - Атила Хаднаджи, се
Коментари Харесай

Президентът на Сепси хвали ЦСКА, трансферна цел избра Украйна

Президентът на Сепси и някогашен футболист - Атила Хаднаджи, се изрече по изключително вежлив метод за идния конкурент на румънците във втория кръг от Лига на конференциите, който е българският ЦСКА.

Както е известно, двата тима ще нападат групите от " еднакъв старт " и срещите им ще се проведат през месец юли.

Според тогавашния нападател на Брашов, Ботошани и Сепси, то отборът му в този момент не може да се мери с " алените ", които дават по 2-3 милиона евро за закупуване на футболисти, като Сепси не може и да мечтае за такова нещо.

" Няма да ни е елементарно. Вече знаехме, че можем да се надигнем единствено против мощни съперници, когато научихме жребия. В столичния клуб има девет играчи от разнообразни националности, като през предишния сезон съумяха да похарчат 2,3 милиона евро за закупуване на футболисти. За такова нещо Сепси даже не смее да мечтае ", сподели Хаднаджи, представен от Гонг, за родния вицешампион.

Същевременно стана ясно, че една от трансферните цели на ЦСКА няма да играе облече аления екип. Става дума за 21-годишния Емил Мустафайев.

Атакуващият полузащитник се смяташе за несъмнено ново попълнение на „ Българска войска “, само че е подписал с украинския ФК Полисия. Така младежкият национал на Азербайджан продължава кариерата си в Украйна. Мустафайев има и украински паспорт.

Макар и Мустафайев да не дебаркира на стадион „ Българска войска “, ЦСКА към този момент притегли двама нови. В идващите дни се чакат още трансферни вести към отбора, който е на лагер в Австрия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР