Президентът на САЩ Доналд Тръмп удължи забраната на американските компании

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп удължи забраната на американските компании
Коментари Харесай

САЩ удължават забраната на "Хуауей" с година

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп удължи възбраната на американските компании да вършат бизнес с " Хуауей ", оповестява Ройтерс.

Първоначалната възбрана не показва съответно нито една компания, а единствено тези, които заплашват националната сигурност на Съединени американски щати. Действието обаче беше необятно тълкувано като глоба против китайските производители на телекомуникационно съоръжение " Хуауей " и ZTE.
" Хуауей " за новите обвинявания на Съединени американски щати: Те са част от опита да бъде повреден имиджът ни Компанията ще потвърди, че всички обвинявания са неоснователни и несправедливи
Съгласно изискванията на законопроекта на доставчиците е неразрешено да продават артикули на " Хуауей ", на които пък е неразрешено да работят с американски софтуерни компании. Ройтерс оповестява, че възбраната към този момент ще бъде в действие за още 12 месеца.

Съединени американски щати в никакъв случай не са представяли доказателства в поддръжка на изказванията си, а „ Хуауей “ настойчиво отхвърля всевъзможни обвинявания за непозволени дейности. Правно оборване против възбраната се провали в съда по-рано тази година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР