Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп не смята да признана загубата си публично?

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския не е считал да признава загубата си обществено, съобщи Си Ен Ен.

Според източници на медията от администрацията на президента актуалният собственик на Белия дом е нямал желание да признава успеха на Джо Байдън в публично изказване.

В същото време обаче малкия екран е отбелязала, че Тръмп в частни диалози е изразявал готовността си да напусне Белия дом на 20 януари 2021 година (когато новият държавен глава на Съединени американски щати поема публично поема ръководството на страната). Четиридесет и петият президент е считал да участва и на тържествената гала по встъпване в служба на Байдън.

По-рано се появи информация, че президентът на Съединени американски щати е възнамерявал да провежда величествен протест във Флорида на 20 януари. По време на плануваното събитие той е считал да разгласи кандидатурата си за държавен глава на изборите на 5 ноември 2024 година

Според Конституцията на Съединени американски щати (1787 г.) изборите за президент се организират в първия вторник след първия понеделник на ноември на всяка високосна година. Новият държавен глава встъпва в служба на 20 януари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР