Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп заяви по време на

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп заяви по време на
Коментари Харесай

Тръмп: През ноември ще извадим САЩ от ада

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи по време на протест в Мичиган в събота, че не се тормози за успеха си на първичните избори в щата по-късно този месец, защото е спечелил всички първоначални избори до момента с огромна разлика, само че предизвести, че успеха над демократите през ноември е жизненоважна, с цел да " върнем страната си от пъкъла ". Това заяви АП.

Тръмп съобщи, че най-големият му приоритет, в случай че влезе още веднъж в Белия дом, ще бъде " прекратяването на обругаването " на " ужасната " правна система, като настоя, че правосъдната система би трябвало да бъде " обективна и безпристрастна ", което съгласно него сега не е по този начин.

Бившият американски президент жигосах вчерашното решение на нюйоркския съд да го осъди да заплати обезщетение в размер на 355 млн. $ по дело за бизнес измама и да му забрани да " служи като чиновник или шеф на която и да е нюйоркска корпорация или друго юридическо лице в Ню Йорк за интервал от три години ", като назова делото " машинация ".

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Конгресът би трябвало да повдигне импийчмънт на сегашния президент Джо Байдън за това, че е  " нападнал " политическия си конкурент, като е " впрегнал " правосъдната система, в това число ФБР, Министерството на правораздаването и локалните окръжни прокурори и генерални прокурори, против него.

Тръмп съобщи, че съгласно насоките прокурорите не могат да избират времето на своите следствия и наказателни обвинявания за да повлияят на изборите и да дадат преимущество на един претендент пред различен. " Те споделят, че не могат да вършат това, което вършат с мен в този момент, защото сме в разгара на избори ", настоя Тръмп.

Бившият президент на Съединени американски щати съобщи, че " толкоз доста ме желаят ", тъй като той побеждава Байдън " толкоз доста ", само че остана убеден, че ще завоюва президентските избори през ноември.

Тръмп назова наследника си Джо Байдън " глупак " за бомбардирането на хусите в Йемен, защото всяка хвърлена бомба коства " един милион $ ", и означи, че дейностите също по този начин " убиват доста хора ".

Тръмп съобщи, че неговата администрация не би желала да убива хора и още веднъж съобщи, че войните сред Русия и Украйна и Израел и Хамас нямаше да стартират, в случай че той към момента беше в Белия дом.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР