Президентът на Русия Владимир Путин увери азиатските лидери, че народът

...
Президентът на Русия Владимир Путин увери азиатските лидери, че народът
Коментари Харесай

Путин убеждава азиатските лидери, че в Русия са по-обединени от всякога

Президентът на Русия Владимир Путин увери азиатските водачи, че народът му е по-обединен от всеки път , оповестява " Ройтерс ".

Той взе първото си присъединяване в интернационален конгрес след

" Руският народ е единен както в никакъв случай до момента ", акцентира Путин на виртуална среща на, в която членуват също Китай и Индия.

" Руските политически кръгове и цялото общество ясно демонстрираха своето единение и нараснало възприятие за отговорност за ориста на Отечеството , когато дадоха отговор с обединен фронт на опита за въоръжен протест ", посочи съветският водач.

Речта на Путин и акцентът върху единството на Русия на среща с основни съдружници демонстрират какъв брой мощно желае той да заличи всевъзможни подозрения по отношение на личния си престиж на международната сцена след краткотрайния протест, воден от водача на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин.
 Лавров за протеста на
Лавров за протеста на " Вагнер ": Русия постоянно излиза по-силна

Той отхвърли изказванията, че фасадата на съветската мощност се е пропукала

На 24 юни бойците на " Вагнер " поеха контрола над град Ростов на Дон и, изправяйки Путин пред най-сериозното предизвикателство пред властта му, откогато той застана отпред на Русия в последния ден на 1999 година

подписано с посредничеството на президента на Беларус Александър Лукашенко. Впоследствие Путин благодари на армията и службите за сигурност за предотвратяването на

В днешната си тирада той съобщи, че Русия ще се опълчи на западните наказания и " провокации ".

По негови думи Москва възнамерява да ускори връзките си с Шанхайската организация за съдействие и поддържа прехода към сетълменти в локални валути във външната търговия.

Освен това Путин предизвести, че капацитетът за спорове и рискът от международна икономическа рецесия нарастват.
 Песков: Позицията на Путин след протеста не е разтърсена
Песков: Позицията на Путин след протеста не е разтърсена

Метежът е посочил какъв брой консолидирано е съветското общество към съветския президент

На конференцията Путин разяснява и интернационалната икономическа обстановка, предупреждавайки, че безконтролното трупане на задължения от страна на развитите страни покачват риска от нова световна рецесия, а и въобще покачват капацитета от спорове в целия свят. " Това още повече задълбочава геополитическите несъгласия, деградира системата за интернационална сигурност и покачва риска от разрастване на нови световни стопански и финансови рецесии ", декларира Владимир Путин, разкритикувайки безконтролното струпване на задължения от страна на разрастващите се страни, общественото разслоение и повишение на бедността по целия свят, утежняването на продоволствената и екологичната сигурност.

Всички тези проблеми, които стават с всяка година все по-сложни и многообразни, в своята цялост водят към увеличение на евентуалните спорове. Русия го усеща това директно върху себе си, декларира още Путин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР