Президентът на Русия Владимир Путин ще отправи днес по обед

...
Президентът на Русия Владимир Путин ще отправи днес по обед
Коментари Харесай

Светът в очакване на ключовата реч на Владимир Путин пред руските депутати

Президентът на Русия Владимир Путин ще насочи през днешния ден по обед обичайното си годишно обръщение към двете камари на Народното събрание - Държавната дума и Съвета на федерацията.

Очакванията са руският държавен глава да отдели изключително внимание на по този начин наречената " специфична военна интервенция " в Украйна, като даде небосвод на дейностите при боевете в Украйна и оценка на интернационалната обстановка.

Годишното обръщение към Федералното заседание е конституционно обвързване на президента, което Владимир Путин не извърши предходната година. За последно той се обърна към двете камари на Народното събрание през април 2021 г. 

" Всички чакат посланието с вярата да чуят оценката на ставащото, на специфичната военна интервенция, на интернационалната обстановка и визията на президента по какъв начин се оправяме с това и по какъв начин ще се развиваме по-нататък ", изясни представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

В изложбения комплекс " Гостиный двор " в центъра на Москва ще участват участници в бойните дейности в Украйна, както и ръководителите на по този начин наречените нови територии или отчасти анексираните Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР