Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ, с който се

...
Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ, с който се
Коментари Харесай

Русия прекрати част от данъчните споразумения с недружествените страни

Президентът на Русия Владимир Путин подписа декрет, с който се приключват някои разпореждания от договорите на Руската федерация за данъчно облагане с 38 недружествени страни, включително и със Съединени американски щати,. Документът е оповестен на формалния портал за правна информация.

" Изхождайки от нуждата да се вземат незабавни ограничения по отношение на осъществяването на вражески дейности на редица непознати страни във връзка с Руската федерация, нейните жители и юридически лица, разпореждам:... да се прекрати действието на следните разпореждания на интернационалните контракти на Руската федерация... 2) алинея 4 на член 1, членове 5 - 21 и 23 от Договора сред Руската федерация и Съединените американски щати за отбягване на двойното данъчно облагане и попречване укриването на налози във връзка с налозите върху приходите и капитала ", се споделя в текста на документа.

Съгласно указа, се прекратява действието на главните клаузи на данъчните съглашения с 38 страни:
США,Польша,Южная Корея,Болгария,Швеция,Люксембург,Румыния,Великобритания,Венгрия,Ирландия,Словакия,Албания,Бельгия,Словения,Хорватия,Канада,Черногория,Швейцария,Чехия,Дания,Норвегия,Италия,Финляндия,Германия,ФранцияМакедония,Кипр,Испания,Литва,Исландия,Австрия,Португалия,Греция,Новая Зеландия,Австралия,Сингапур,Мальта,Япония.

Указът прекратява главните клаузи на данъчните съглашения,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР