Президентът на Русия Владимир Путин отправи обвинение, че срещу Русия

...
Президентът на Русия Владимир Путин отправи обвинение, че срещу Русия
Коментари Харесай

Путин заплаши света с ядрено оръжие

Президентът на Русия Владимир Путин насочи обвиняване, че „ против Русия се упражнява нуклеарен шантаж “. Той заплаши, че в случай че Русия види опасност за териториалната си целокупност, тя „ ще употребява всички налични средства, това не е блъф ".

Путин разяснява тематиката в границите на днешното си послание, с което разгласи частична военна готовност в Русия. Речта беше необятно отразена от съветските медии.

„ Всички, които се пробват да ни шантажират по този метод, би трябвало да знаят, че розата на ветровете може да се разгърне и към тях ", сподели още Путин.

Близкият сподвижник Путин и народен представител от неговата партия  Андрей Гурульов в понеделник съобщи, че цел за възможни нуклеарни удари на Русия няма да бъде Украйна, а Германия и Англия.

Вчера пропагандистката на Кремъл Маргарита Симонян сподели, че " тази седмица съставлява или въведения към скорошна победа “ за Русия, или  „ въведения към нуклеарна война ".

През юни тази година съветският пропагандист Владимир Соловьов заплаши света с нуклеарна война, след която " ще бъде унищожено всичко живо ". Той назова този вид " оптимистичен за Русия “.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР