Президентът на републиката Румен Радев и лансираният от него за

...
Президентът на републиката Румен Радев и лансираният от него за
Коментари Харесай

Престъпник-президент лансира престъпник за премиер, защото Слави Трифонов...

Президентът на републиката Румен Радев и лансираният от него за министър председател Кирил Петков са клетвопрестъпници и закононарушители.

Единият е подписал документ с погрешно наличие и е станал министър с машинация. Вторият е издал нелегитимен декрет за назначението му.

И всички се вършат, че това все едно не се е случило. Придворните социолози дават все по-високи проценти за партията на мошениците, придворните медии всекидневно ги легендират като „ лица на морала и смяната “, които ще спасят България.

Прокуратурата проверява аферата повече от обезпокоеното, маркирайки – шубето от президентския пестник очевидно е огромен боязън. А в случай че някой прокурор посмее да мъцне нещо за Киро Харварда, следва ответна безочливост от Политическа партия ПП: Даааа, ще сменяме основния прокурор, ще закриваме спецпрокуратурата…
свързани новини35618преди 46 минути65616преди 6 часа
Ако Конституционният съд дръзне да отсъди против Кирчо и Кокорчо, ще изискат да закрият и него, ясно е. Духът на сталинизма е обладал революционните им сърца.

Представете си единствено австрийският канцлер Курц да бе реагирал по този начин, когато прокурорите нахлуха в офиса му – бегайте оттука, бе, ще ви сменям…

В същото време подмяната на мейнстрийма продължава да връща часовника на времето обратно към 2020 година В предизборните диспути тематика №1 към момента са…чекмеджетата на Бойко и „ побоя “ над протестиращи под колоните на Министерски съвет.

Фотошопът от спалнята на Борисов дотам е замъглил гражданското ни схващане, че бъркаме действителностите, не просто времето.

Все едно всеки ден не гинат най-малко по стотина българи – повече от Афганистан за цяла година. Все едно мой другар, притежател на ресторант в София, не ми се е оплакал, че напролет е плащал 5000 лева ток, а в този момент сметката му е 23 000?! Все едно най-обикновеното олио в кварталния супер към този момент не е 8 лева

Толкова ли на ниска цена гледаме на живота си, толкоз ли сме богати, че чудовищната инфлация не удря джоба ни?

Ако на 14 ноември преизберем Радев, хоризонтът за идната петилетка е следният: властническа президентска република от путински вид с държавно управление от царедворци, което козирува на бащицата от „ Дондуков “ 2.

Имаме ли непотребни пет години? Как ще си извиним и какво ще обясняваме на децата си? Защо разрешаваме една незаконна хунта да похищава страната?

Като споделям " незаконна ", имам поради всеобемната семантика на понятието - от съответни углавни закононарушения до незаконно и изкористено тълкувание на законите и Конституцията.

Делото в Конституционен съд нарушава персоналните права на Кирил Петков, рекъл одиозният адвокат-грантояд Екимджиев.

Представете си до каква степен са стигнали в обезверения си опит да оправдаят зулумите. Представете си какъв брой са им значими тарикатът Кирчо и офшорният крал Кокорчо, които би трябвало да довършат незавършената от към този момент детронирания избавител Слави Трифонов работа по сюблимацията на едноличния президентски режим.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР