Президентът на Република Северна Македония/РСМ/ Стево Пендаровски забрани достъпа до

...
Президентът на Република Северна Македония/РСМ/ Стево Пендаровски забрани достъпа до
Коментари Харесай

Македонският президент блокира Фейсбук профила си за България

Президентът на Република Северна Македония/РСМ/ Стево Пендаровски забрани достъпа до своя профил във Facebook за консуматори от България, заяви в обществената мрежа евродепутатът Ангел Джамбазки. 

" И премията „ Оскар “ за най-страхлив човек получава Стево Пендаровски, прочут във филмовите среди като Стево Коминтерната ", разяснява на страницата си българският евродепутат. Той е учуден от дейностите на президента на РСМ.
" Президентът на Република Северна Македония е блокирал достъпа до акаунта си в обществената мрежа „ Facebook “ за цяла България. Повтарям - за цяла България!
https://www.facebook.com/SPendarovski/ - провокирам Ви, пробвайте да отворите този линк. Не става, нали?

Очевидно за този човек страната ни не съществува. Представяте ли си какъв дипломатически скандал би станал, в случай че президентът на Франция забрани достъпа до страницата си на територията на цяла Германия? ", възмущава се Джамбазки. Той припомня, че до момента в който е бил наличен, в профила на Пендаровски е можело да се видят обвинявания, операции и исторически имитации, присъщи за националната митология на югоносталгиците в Скопие.

" Само че с цензура - няма Европейски Съюз. С кухи обвинявания и набези против България до средата няма да я докарате, Стево. А с сходни дейности от страна на държавен глава водят само до дипломатически скандал. Очаквам незабавна реакция от всички институции в България ", написа Джамбазки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР