Президентът на ПФК Арда Ахмед Моллахасан обяви, че прехвърля акциите

...
Президентът на ПФК Арда Ахмед Моллахасан обяви, че прехвърля акциите
Коментари Харесай

Президентът на ПФК Арда се оттегли от клуба

Президентът на ПФК Арда Ахмед Моллахасан разгласи, че трансферира акциите на клуба на Яшар Дурмушев.

Моллахасан взе акциите при започване на 2022 година, след което дружно с Дурмушев поеха ръководството на Арда.

" Скъпи почитатели на Арда, употребявам клубния уебсайт на тима с цел да внеса едно конкретизиране. Първо желая да поздравя всички Вас с следващия триумф на нашия тим, който записа пета поредна победа в efbet Лига. През тази седмица, аз като собственик на акциите на ПФК Арда, ще ги трансферира на Яшар Дурмушев, след което той ще стане едноличен притежател на ПФК Арда ", съобщи Моллахасан в изявление за клубния уебсайт.

" Преди една година и половина, когато тимът бе изоставен от предходните притежатели, ние дружно с Яшар поехме ръководството на нашия обичан тим. Тогава двамата си поставихме две цели: Арда да се стабилизира финансово, след което да се трансформира още веднъж във фактор в родното състезание. Сега самоуверено мога да кажа, че тези две цели са реализирани.

Искам да изкажа голямата признателност към всички Вас, с които през цялото това време бяхме дружно във всеки един мач, без значение дали сме победили или изгубили. Искам да благодаря на всички треньори и футболисти от клуба, с които имахме доста мотиви за наслада. Няма по какъв начин да не изкажа голямата признателност към кмета на гр. Кърджали доцент доктор инж. Хасан Азис, който бе непрестанно зад тима и помагаше с всичко, с което може. Най-важният човек обаче бе Яшар Дурмушев, който пое напълно финансирането на тима, и самоуверено мога да кажа, че Арда е един от дребното тимове в България, който няма никакви финансови отговорности ", продължи Ахмед Моллахасан.

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg