Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи беше безкрайно откровен

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи беше безкрайно откровен
Коментари Харесай

Големият шеф на ПСЖ: Огромно разочарование

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи беше безпределно прям в оценката си след отпадането на тима в 1/8-финалите на Шампионската лига за втори следващ сезон. Въпреки историческите вложения в нови играчи през лятото, парижани отстъпиха против настоящия клубен първенец на Европа с 2:5 в общия резултат.

"Кралят " още веднъж приспа ПСЖ! Реал продължава похода

Зидан: Имахме потребност от подобен мач

Те изгубиха с 1:3 в Мадрид, а нощес отстъпиха с 1:2 в реванша и се простиха с най-важната си цел през последните сезони. „ Това е голямо отчаяние за ПСЖ, за клуба, играчите, феновете… Трябва да се успокоим и да помислим по какъв начин бихме могли да създадем отбора по-силен”, разяснява Ал-Хелайфи.

„ Спечелването на Шампионската лига е муден развой, не се случва единствено за ден. Ние движим във вярната посока.”

Рамос: Шампионската лига е обичаният ни шампионат

Според мнозина първият, който ще заплати цената за отпадането, е треньорът Унай Емери. Испанецът бе притеглен поради триумфа със Севиля в Лига Европа през 2016 година, само че от много време френските медии пишат за идното му уволняване.

„ Сега не е най-удачното време да приказваме за промени, имаме вяра в нашите играчи. Ще продължим да работим. Разочаровахме нашите почитатели, които ни подкрепяха толкоз много”, добави босът на ПСЖ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР