Президентът на френска биотехнологична компания Valneva Франк Гримо заяви във

...
Президентът на френска биотехнологична компания Valneva Франк Гримо заяви във
Коментари Харесай

Ваксина на френската Valneva обещава ефективност над 80%

Президентът на френска биотехнологична компания Valneva Франк Гримо съобщи във вторник, че има вяра, че създадената от компанията ваксина против Covid-19 може да се окаже ефикасна с над 80% по време на късните стадии на нейните изпитвания.

" На базата на изпитвания от Фази 1 и 2, се надяваме да имаме ваксина, която разполага с успеваемост от повече от 80%. Тази успеваемост на нашата ваксина против Covid-19 ще би трябвало да бъде демонстрирана при проучванията във " Фаза 3 " ", сподели Гримо пред френския бизнес новинарски канал BFM Business. Ню

По-рано тази година от компанията Valneva обявиха, че имунизацията е посочила успеваемост от над 90% в изследване на ранен стадий.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
След като възнамерява да предложи преимущества за достъп на тези,...

Ваксината, наречена VLA2001, не предизвиква " никакви тежки нежелани реакции ", оповестиха през април от Valneva, визирайки резултати от първа фаза на изследването.

Тогава основният изпълнителен шеф на Valneva Томас Лингелбах. съобщи: " Изключително сме удовлетворени от тези резултати, които ни довеждат крачка по-близо до даването на инактивирана ваксина, с цел да помогнем на световната битка против Covid-19. Светът се нуждае от голям брой ваксини, както и от бустерни благоприятни условия. Като се имат поради евентуалните преимущества, постоянно свързани с изцяло инактивирани вирусни ваксини, ние имаме вяра, че VLA2001 ще има значима роля ".
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР