Президентът на Черно море (Варна) Красимир Илиев заяви за BGvolleyball.com,

...
Президентът на Черно море (Варна) Красимир Илиев заяви за BGvolleyball.com,
Коментари Харесай

Краси Илиев: Суперлигата трябва да се увеличи за следващия сезон

Президентът на Черно море (Варна) Красимир Илиев съобщи за BGvolleyball.com , че по отношение на тежката обстановка сега и неизвестността за бъдещето, надали ще е допустимо обновяване на срещите в шампионата в Суперлигата.
„ 90 % от мачовете в постоянния сезон на Суперлигата за сегашния сезон са изиграни. Затова считам, че на този стадий би трябвало да приключим по този начин, както е моментното класиране. Не мисля, че в тази обстановка може да се мисли за продължение на шампионата. Виждате какво се случва, даже към този момент се мисли за отсрочване на Олимпиадата. Съжалявам, за някои клубове, които желаят повече и имат по-големи упоритости. Считам, обаче че това е верния вид и не виждам друга по-добра опция.С оглед на настоящето състояние, считам също, че би трябвало за идващия сезон шампионата в Суперлигата да продължи с 14 тима. За да има правдивост би трябвало да влязат двата най-хубави състава от Висшата лига, както и да няма изпадащи от елита. Така ще бъде обезщетена ненапълно сегашната тежка обстановка. След това към този момент за по-следващия сезон, овреме може да се вземе решение отново да се понижат броя на участниците в първата група.
 Общо заседание на БФВ @@@

Тук е мястото да споменем и подрастващите. Моето мнение е, че шампионатите при децата би трябвало да бъдат извършени, несъмнено откакто отшуми пандемията. Младите ни състезатели са бъдещето и се нуждаят от тези шампионати. Те може да играят даже и в края на август и началото на септември. Но несъмнено най-важното е здравето. Пожелавам на всички да се пазят и да бъдат здрави. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР