Президентът на БФС Борислав Михайлов създаде свой профил в социалната

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов създаде свой профил в социалната
Коментари Харесай

Борислав Михайлов пусна своя първи пост във "Фейсбук"

Президентът на БФС Борислав Михайлов сътвори собствен профил в обществената мрежа " Facebook ". Това се случи на 16-ата година от неговото ръководство, при започване на петия му управнически мандат. Михайлов изясни, че това е една от първите промени, които бе заречен на конгреса на 12 октомври да реализира след преизбирането си.

" Във футбола не е допустимо да победиш без общите старания на всички в тима. Знам го от първия ден, в който стъпих на терена. Преди това го бях чувал от татко ми - Бисер Михайлов, именит вратар на България, мой първи преподавател в живота и треньор във футбола. Иначе тези думи са на " Краля " Пеле. И са еднообразно правилни освен за успехите на футболния терен. Важат със същата мощ за триумфа на всеки екип.
След изключителния Конгрес на БФС на 12-ти октомври 2021 година дадох обещание да направя доста промени в българския футбол. Официалното ми наличие тук е една от първите стъпки в тази посока.
Дълго време отказвах да вляза в обществените мрежи, само че мисля, че в този момент е подобаващият миг да го направя.
На тази страница ще имате опция да се информирате за моята активност като президент на Българския футболен съюз. Тук ще споделям мисли, ще разясня разнообразни тематики, ще обявявам фотоси и видеа...
За да може всеки български футболен почитател да следи от близко нашата работа ", написа Михайлов в поста си.

 

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР