Президентът на БФС Борислав Михайлов говори след заседанието на Изпълкома

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов говори след заседанието на Изпълкома
Коментари Харесай

Боби: ЦСКА е правоприемник на Литекс, но със сменено име и за БФС не е Литекс, а ЦСКА, защото си е сменил името

Президентът на БФС Борислав Михайлов приказва след съвещанието на Изпълкома по проблема " ЦСКА-София ". Според боса на футболния съюз ЦСКА-София не е нов клуб, тъй като е приемник на Литекс, само че БФС не го приема за Литекс, тъй като си е сменил името и заради тази причина го приема за ЦСКА.

" Това е решение на Нион. Ние получихме писмо 12 минути преди жребия, че ЦСКА няма да бъде позволен. От мен каквото зависи, съм го направил. ЦСКА има право да апелира пред КАС по бърза процедура, само че знаете по какъв начин е в съдилищата. Аз знам съвсем колкото вас. Според УЕФА това не е глоба, а по този начин написа в наредбата. Всичко, което е зависело от мен и футболния съюз, е направено. Направил съм каквото може, и в персонални диалози, само че това не е дало резултат, както виждате.

ЦСКА при нас не е нов клуб. Той е приемник на Литекс. Те за нас не са нов тим. По българското право те са приемник на Литекс. А за УEФА са нов тим, тъй като там се появява тим за лицензиране ЦСКА. Това е. Ние не го одобряваме за Литекс, а за ЦСКА, тъй като е приемник и си е сменил името.

Много мними експерти и адвокати, и по Facebook, се изричат, само че БФС се оказа прав. И за баража Левски - Верея.

Аз съм президент на всички клубове. Помагам, с каквото мога ", изясни Михайлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР