Президентът на БФХГ Илиана Раева получи поздравително писмо от Кацухико

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева получи поздравително писмо от Кацухико
Коментари Харесай

Илиана Раева получи поздравително писмо от община Мураяма

Президентът на БФХГ Илиана Раева получи приветствено писмо от Кацухико Ягучи, отговорник в община Мураяма (Япония) за базата "Роуз Камп " във връзка преизбирането й на поста.

Раева подписа 4-годишен контракт през 2017-а за подготовката на националния тим на България в град Мураяма с оглед климатизацията на девойките и тяхната оптимална подготовка преди Олимпиадата в Токио. Японците са изпратили също посредством японското посолство и специфичен подарък за националния тим.

"Скъпа Илиана, уповавам се, че си здрава. Изключително съм благополучен да схвана, че още веднъж си определена с безусловно болшинство за президент на федерацията. Огромно честито от мен! Аз надълбоко имам вяра, че ти си най-хубавият вероятен водач, което си потвърдила с всички твои решения от бронзовия орден в Рио и активността на националния тим, до тригодишните лагери в Япония и Мураяма. Въпреки тежката обстановка с ковид и в всекидневието, и в тренировките по художествена гимнастика, ние те поддържаме с всички сили и дружно вървим към Олимпиадата в Токио ", се споделя в писмото.

"Знаем, че вие упражнявате интензивно, макар ковид. Ние от Мураяма планирахме тази година да донесем като подарък система за видео записване (преглеждане кадър по кадър, на занимателен каданс и т.н.) на тренировките ви, само че с възникването на пандемията се получи по този начин, че не можахме да ви я донесем персонално и по тази причина помолихме за помощ Японското посолство в България. Моля, почакайте малко и в скоро време ще получите формален контакт от Японското посолство. Очаквам с голямо неспокойствие да се забележим още веднъж по време на олимпиадата в Токио през 2021 година, и несъмнено, да видя по какъв начин печелите златния орден. Накрая се апелирам колкото може по-бързо да се преборим с вируса, а ти Илиана, както и спортистките и екипа ви да сте здрави ", написа още Ягучи.

Междувременно, Треньорската комисия на БФХГ направи своето първо постоянно съвещание, на което единомислещо избра Мария Кънчева за ръководител за идващите четири години. Имаше още едно предложение за ръководител - на Силвия Дивчева-Митева. Тя се е отказала в интерес на Кънчева, като е изтъкнала нейните организаторски качества, професионализъм и сила на младеж и експерт. Мария Кънчева е треньор в клуб "Левски Триадица ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР