Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер подчерта, че Хари Кейн

...
Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер подчерта, че Хари Кейн
Коментари Харесай

Президентът на Байерн: Трансферът на Кейн е добър за цялата Бундеслига!

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер акцентира, че Хари Кейн е добър " за цялата Бундеслига ", откакто капитанът на Англия дебютира в Бундеслигата в петък с гол и асистенция.

„ Хари е освен топ състезател, той е нееднократен голмайстор във Висшата лига и капитан на националния тим на Англия, интернационална супер звезда “, сподели Хайнер в изявление за Munchner Merkur/tz.

„ Ще го кажа още веднъж: Той не е добър единствено за Байерн, само че и за цялата Бундеслига. Вече видяхме това в Бремен, където получи страховит банкет от почитателите на домакините. Хари Кейн е облага за всички “, добави той.

Кейн асистира за първото попадение на Лирой Сане и означи втори гол за Байерн при успеха с 4:0 против Вердер Бремен. Англичанинът съобщи, че е бил малко нервозен преди мача, което беше доказано от Хайнер.

„ Той сподели преди мача, че е малко нервозен, тъй като е просто човек “, сподели той.

Байерн, който обезверено търсеше нов топ нападател, откакто Роберт Левандовски напусна преди година в посока Барселона. Баварците заплатиха на Тотнъм 100 милиона евро за Кейн.

Изглежда, че цената си е коствала, защото Хайнер сподели: „ Взехме положително изцяло чувство с нас от Бремен – желаеме да надградим върху него “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР