Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов говори след

...
Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов говори след
Коментари Харесай

Тити Папазов: 1-вият, 15-ият и 55-ият свириха мача между двата отбора, които играят най-добрия баскетбол

Президентът на баскетболния тим на Левски Константин Папазов приказва след успеха над Спартак Плевен с 82:69 в столичната зала " Триадица ". Именно Папазов трябваше да дава инструкции на своите баскетболисти в последната четвърт, откакто старши треньорът Димитър Ангелов и помощникът му Божидар Гьорев бяха дисквалифицарани в края на третия интервал.
 Левски удължи пропадането на Спартак в с напрежение дерби с дисквалификации в Левски удължи пропадането на Спартак в с напрежение дерби с дисквалификации в " Триадица "
" Ефективността сред двата тима е 104 против 43 за нас. Като ме провокират, аз това го мога най-добре. Сега към този момент сме трети, не се знае какъв брой време. Играем добре, дръзвам да кажа, че играем най-добре от всичките. Само че видяхме чудеса. Видяхме, че 1-вият, 15-ият и 55-ият свириха мача сред двата тима, които играят най-хубавия баскетбол.

Имаме най-хубавия треньорски екип, без мен. Митко Ангелов и Божидар Гьорев съвършено проучват. Имаме много разнообразни тактики в мачовете. Ние сме един от дребното тимове в България, които играят баскетбол по отношение на противника. А не да се събирами и да си играйкаме. Всички са прелестно сюрпризирани, в това число и аз. Като погледнах програмата, мислех, че ще стартираме с пет загуби. Една победа в Бургас ни даде късмет да натрупаме самочувствие. Голяма доза шанс, само че доста борба на мача с ЦСКА, само че нещата се отпушиха. Стоян Божанков ми сподели, че най-първо място е селекцията. Имаме извънреден джакпот в лицето на Флорвиъс и Арнет. Имаме двама безупречни и същински водачи като Асен и Голди, които дават опция на опита и добротата да даде късмет на младите да се развиват. Всичко това, което на мен притежателите са ми причинявали, аз няма да причиня на Митко Ангелов и на Божо Гьорев. Играем освободено, можем да паднем от всеки, можем да победим всеки. Аз мисля, че следващите победи можеха да бъдат повече. Имах искания за някои обстановки в Самоков. Там и Ники Михайлов ни липсваше. Малко сме къси, само че аз съм дал дума на тези деца, които пристигнаха. 

Благодаря на госпожа Боянова и господин Гогов за това, че ни разрешиха да имаме тим. Тези шест деца от школата на Левски, в случай че не са при нас... Трябва да печелим време, с цел да може Левски да бъде избавен. Ние знаехме, че би трябвало да търсим победа с 13 точки през днешния ден. Играч на месеца абсолютно е Лъчо Димитров. Вижте му първите мачове, вижте след мача с Черноморец. Това е един млад играч, който в душата си носи Левски. Неприятно е, че идващият ни мач от шампионата е чак през януари. Ние обаче одобряваме обстановките такива, каквито са. Аз бях заречен на Арнет, че в случай че през днешния ден бием, на следващия ден ще пътува да се види със фамилията си. Имаме мач в Балканската лига след два дни. Тези деца заслужават премия, само че Митко ще вземе решение. На 14 чакаме претъпкана зала в мача против първенеца на България ", съобщи Папазов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР