Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, вицепрезидентът Михаил Касабов

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, вицепрезидентът Михаил Касабов
Коментари Харесай

Боби Михайлов взе участие в конгреса на ФИФА |

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, вицепрезидентът Михаил Касабов и изпълнителният шеф Борислав Попов са българските представители на 72-ия конгрес на ФИФА през днешния ден.

На събитието в катарската столица Доха се показват интензивностите на международната централа за 2021-а, консолидираните финансови доклади за предходната година и бюджетът на ФИФА за 2023-а.

Сред главните тематики са тактиката за развиване на младите футболисти, както и ограниченията против безпрепятственото прекосяване на гении сред клубовете за опазване на конкуренцията и салдото в детско-юношеския футбол.

Междувременно настоящият президент на Световната федерация по футбол (ФИФА) Джани Инфантино заяви, че ще издигне кандидатурата си за нов президентски мандат на централата от 2023-а година нататък. Той направи това самопризнание по време на Конгреса на международния футбол в Катар през днешния ден.

" Ще се кандидатирам за поста президент за идващия мандат, който ще стартира от 73-ия конгрес на централата. Самият конгрес ще се организира при започване на годината, само че датата към момента не е оповестена ", сподели още Инфантино.

По-късно през днешния ден самият календар за изборите ще бъде одобрен за 2023-а година. Ясно е единствено, че срокът на издигането на кандидатурите е до четири месеца преди конгреса, а срокът за известяван на позволените претенденти на изборите до месец преди конгреса.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР