Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изпрати официално съболезнователно

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изпрати официално съболезнователно
Коментари Харесай

Боби Михайлов в съболезнователно писмо за Пеле: Той беше истинска икона на играта!

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изпрати публично съболезнователно писмо до бразилския си сътрудник Едналдо Родригеш във връзка гибелта на легендата на международния футбол Пеле. Ето и цялостния текст на адреса:

 

" Уважаеми господин президент,

Позволете ми да изкажа откровените си съболезнования във връзка кончината на великия Пеле. Думите са слаби, с цел да изкажат голямата загуба за световното футболно семейство и за целия свят.

Истинска икона на играта ни освен поради фантастичните професионални достижения и неповторимия жанр, само че и поради изключителния принос за популяризирането на красивата игра по цялата планета, Пеле изцяло справедливо е именуван Краля на футбола - и точно той е една от главните аргументи играта ни да е красива.

 

Глобален дипломат на футбола, познато име по целия свят и ентусиазъм за всички освен от позиция на умения и гений, само че и персонални качества, Пеле в никакъв случай няма да бъде пропуснат, а заветът му ще живее във времето.

 

Още един път ми позволете да изкажа съболезнования от името на Българския футболен съюз и цялото българско футболно семейство. Мислите ни са с вас в този сложен миг. ", се споделя в обръщението.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР