Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов заяви, че

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов заяви, че
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Имаме четиригодишна стратегия, няма да я откраднат


Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов съобщи, че той и екипът му имат четиригодишна тактика, която никой не може да им открадне. Михайлов обясни решението на днешния Изпълком да анулира изборния конгрес на 18 март, акцентирайки, че липсва юридическо учредения за осъществяване на подобен.

" Работим макар пандемията, макар рецесията в света, имаме четиригодишна тактика, няма да я дам да ми я откраднат. Първо, конгресът няма никакъв мотив да бъде избирателен, тъй като преди четири месеца имаше подобен. Като има избор, има избор за четири години. Сега го отменихме, по тази причина и че няма съображение чисто юридически да вършим конгрес, тъй като и той може да се окаже нелигитимен. Всички спонсори от предходната година са с нови контракти - парите идват от ФИФА и УЕФА, главно от УЕФА поради телевизионните права. ", стартира Михайлов.
Снимка: lap

" Всички ни посъветваха да не взимаме никакви решения, които могат да бъдат решителни. Съдът може да излезе с някакво друго решение. Тежко се ръководи. Войната стигна покрай нас, само че няма да допуснем война във футбола. Няма да има какъвто и да е конгрес все още. Бюджетът е 19 млн. лева Никога не съм се опитвал нито аз, нито моите сътрудници, да вкараме напрежение във футбола. Напрежението се вкарва от една група хора, които считат, че непременно би трябвало да застанат отпред на футболния съюз "

" Като всеки един футболен мач - едната страна печели, другата губи. Всяка тъжба ще вкара Съюза в тежка юридическа неплатежоспособност. Няма изключени клубове и през днешния ден. Пак има стимулирани и манипулирани клубове. Хората отново са били излъгани, че ще бъдат изключени поради членския импорт, който е 20 лв.. Бюджетът ни е без поддръжка от страната. Тя се занимава с инфраструктурата ", сподели още президентът на БФС.
Снимка: lap

" Старият Изпълком ръководи. Когато някой завоюва конгрес, ръководи всички действия в това футболно семейство. Когато се подпише даден контракт се пуска в Търговския указател посредством мен. От конкуренцията не чакам никаква реакция, само че чакам позитивна реакция от всички клубове и футболни хора в страната. Въпреки тежката юридическа обстановка, ще създадем всичко по силите си. Имаме бюджет и тактика за 4 години. На клубовете ще покажем тактиката си, когато има конгрес. "

" Ние в никакъв случай не сме имали пререкания с страната. Последните години се направиха доста зали и нито един стадион. Специално в тази част с страната няма проблем. Дали ще са 20 италианци или 15 италианци и петима други няма значение, тъкмо това беше обяснено "

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР