Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев подписа меморандум

...
Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев подписа меморандум
Коментари Харесай

Любомир Ганев подписа меморандум с кубинската централа

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев подписа меморандум за съдействие с кубинската централа. На срещата в Хавана участва и Борис Халачев, координатор на Международния отдел към федерацията, както Тодор Канчевски, дипломат на България в страната, и консулът Георги Гайтанджиев.

От страна на домакините в " Спортс Сити Колизеум " бяха президентът Ариел Сайнс Родригес и генералният секретар Освалдо Идел Ариас. Също по този начин посетител беше Хорхе Соса, вицепрезидент на Антилската волейболна федерация.

" За мен е огромна чест да подпишем меморандума с Куба, която е една от обичайните страни във волейбола - разяснява Ганев, представен от формалния уебсайт на БФВолейбол - Работата ни занапред ще стартира. Очаквам съдействието да е доста ползотворно. "

Меморандумът включва три точки:

1. Историческите връзки на другарство, които сплотяват както народите, по този начин и спортните федерации, които се поддържат във съвместен интерес от разширение на съществуващите двустранни връзки за развиването на спорта, които към този момент съществуват сред двете страни.

2. Основната цел е да откри правните основи, които предизвикват началото на развой на съдействие сред двете федерации, който разрешава осъществяването на стратегия от дейности, ориентирани към материализиране на:

- Договори за спортисти

- Организиране на двустранни спортни събития

- Тренировъчни лагери

- Обучение на треньори

- Ползване на спортни уреди

- Размяна на делегации

3. Страните се задължават да работят добросъвестно и да стартират съответните договаряния за съблюдаване при реда и изискванията на задачите, изложени в меморандума. Като признават, че изискванията за осъществяване на плануваните дейности ще бъдат контрактувани от подписалите се страни.
 Пламен Константинов приказва всички езици на света
Пламен Константинов приказва всички езици на света

Твърдението е на канадски волейболист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР