Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи
Коментари Харесай

Илиана Раева с шокиращо признание за Васил Божков

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи сензационно самопризнание за преживелица от олимпийските игри в Токио. Във втората част от изявлението си за " You Tube " канала " Спортната джунгла " тя показа, че Боряна Калейн не е желала да взе участие на Олимпиадата. Раева разкрива и за непрекъснатата си битка за намиране на спонсори за грациозния спорт.

„ Още от основаването на клуб „ Илиана “ до през днешния ден не стопирах да вървя и да блъскам на вратите за помощ и спонсори – споделя Раева. - Това, което върших не е елементарно. Трябва да си малко вманиачен. Първият човек, при който отидох, беше Васил Божков. Той ми стана спонсор. Тогава през 90-те години тъкмо беше направил „ Еврофутбол “. Такива неща му наговорих… “

Раева разкрива за пръв път детайлности към най-критичния миг за златния олимпийски отбор в Токио. Жестоките болки на Мадлен Радуканова преди второто комбиниране и по какъв начин петата в самостоятелната конкуренция Боряна Калейн едвам не се е отказала от присъединяване поради предстартова тресчица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР