Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари
Коментари Харесай

Илиана Раева: Много съм щастлива, че министерството на спорта има такъв министър в лицето на Весела Лечева

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари на министъра на младежта и спорта Весела Лечева, която през днешния ден награди с почетни плакети шампионките и медалистите от Европейското състезание в Баку (Азербайджан).

Лечева и Раева дадоха къс брифинг за медиите след церемонията в постройката на Министерството.

" Наистина сме доста щастливи от уважението, което засвидетелства министър Лечева към нашите триумфи. За всички вас, които следите от близко българския спорт, е ясно, че времената, в които живеем са доста сложни, доста тежки, в това число и за българския спорт. Но по този начин, както сподели и нашият министър, в действителност ние поставяме големи старания, с цел да можем да радваме нашите многочислени фенове, да печелим медали и българската художествена гимнастика да бъде постоянно на върха - там, където и е мястото, да съблюдаваме дългогодишните обичаи в този спорт ", стартира Раева.

" Искам да изкажа големите благодарности към нашите треньори, към нашите девойки за тяхната безрезервност, за любовта, която влагат всеки ден в работата си. И особено бих желала да кажа, че съм доста щастлива, че след години Министерството на спорта има подобен министър в лицето на госпожа Лечева, която освен ни награждава и ни посреща, когато имаме триумфи, а тя няколко пъти е идвала в залата на наши тренировки, оставала и до дъно на наши надпревари, показвала е своите страсти и удивление, които изпитва към нашите девойки и към нашите треньори. Всеки път, когато имам някаква  потребност, аз като президент на федерацията, тя постоянно се е  отзовавала. Наистина като експерт в спорта съм мечтала да имаме подобен министър, който да има такова отношение към българския спорт, към спортистите и треньорите. Използвам случая да й благодаря от името на Българска федерация по художествена гимнастика, от името на нашите девойки, на нашите треньори, да й пожелая здраве най-много и вяра, че ще ни ръководи, ще продължи да ни ръководи или пък в случай че не ни ръководи, дано идващият, който пристигна най-малко да се приближи до нейната отговорност и отношение към българския спорт. Огромни благодарности за вас, госпожо Лечева, за нас в действителност беше чест и голямо наслаждение да работим с вас ", добави президентът на БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР