Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева беше

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева беше
Коментари Харесай

Илиана Раева доволна от шампионата при ансамблите

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева беше извънредно удовлетворена от видяното на Държавното състезание за ансамбли (девойки младша, девойки старша възраст и жени). Тя поздрави всички участници в конкуренцията в София през уикенда.

„ Прекрасно съревнование. Истински празник. Поздравявам първенците при дами и ДСВ от клуб “Левски-Илиана” и първенците при ДМВ от клуб “Левски-Триадица”, както всички медалисти и всички участници в това красиво, мощно и прочувствено състезание”, показа Раева.

„ Видях доста забавни композиции и доста вложен труд! Видях голям напредък за равнище държавно състезание! Впечатли ме стремежът на треньорите да вършат композиции изцяло в условията на актуалната международна художествена гимнастика. Имаше съчетания, които могат да бъдат част от огромните международни и европейски конгреси. Дори при тези, които останаха по-назад в класирането се виждаше усърдието на треньорите и състезателките.”

„ Досега не сме имали съревнование при ансамблите с толкоз доста добре готови тимове и такава мощна и модерна гимнастика. Браво, Браво, Браво! Успях да приказвам с много от експертите ни и да изразя щастието си от големия скок в развиването на клубовете! Използвам случая да поздравя безусловно всички участващи клубове за спектакъла, който сътвориха този уикенд и да им пожелая неотслабващ порив към съвършенството и успехите! Респект, колеги”, сподели още Илиана Раева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР