Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика и съпруга на

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика и съпруга на
Коментари Харесай

Илиана Раева за Васил Божков: Най-сериозният човек, много голяма класа!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика и брачна половинка на легендата на Левски Наско Сираков – Илиана Раева, изрази своето задоволствто от това, че Васил Божков влиза в ръководството на ФК Левски. Според нея предприемачът е друга класа и може да реализира доста триумфи с клуба. 

" В момента не виждам футбол в България, само че мога да кажа за Васил Божков, че това е допустимо най-сериозният човек, който безусловно имам вяра може да направи нещо след 10 години мъка и заличаване на синия клуб “, стартира Илиана Раева пред публицистите по време на контролното на гимнастичките. 

" Васил Божков е първият човек, който ми оказа помощ в художествената гимнастика, когато направих клуб " Илиана ". Много сериозен човек. Съвсем друга класа, като ги съпоставям с предходните, спуснати по неизвестно каква причина, да не им загатвам имената.

Левскарите би трябвало да са доста щастливи, всички, които сме от Левски, би трябвало да сме щастливи с една такава вест – Васил Божков е друга класа. Той е човек, който може да направи доста. Аз персонално съм доста щастлива, че е там, както и Павел Колев – той е огромна класа “, добави брачната половинка на Наско Сираков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР